Kuu Kiurusta Kesään

Luontosivusto on Miina Sillanpään Säätiön Kuu kiurusta kesään – elinvoimaa luonnosta ikääntyneiden omaishoivaan 2017–2019 -hankkeen tuotos.  Sivustolle on yhteiskehitetty omaishoitoperheiden kanssa sisältöjä, jotka mahdollistavat hengähdyksen luonnon parissa, sisätiloissa.  Lisäksi sivustolla muistellaan omia luontokokemuksia, tehdään tehtäviä, nautiskellaan luonnon väreistä ja äänistä sekä katsotaan videoita vuodenajoista ja -ilmiöistä.

Luontosivuston kehittämistyö jatkuu vuoden 2019 ajan. Hankkeessa kerätään käyttäjätietoa ja palautetta luontoryhmien osallistujilta sekä muilta sivuston käyttäjiltä. Sivuston sisältöä muokataan ja täydennetään käyttäjäpalautteiden perusteella, joten kaikki ideat, mielipiteet ja toiveet ovat tärkeitä!

Palautetta voit lähettää joka sivulla olevan punaisen Palaute -painikkeen kautta. Palautteessa pyydetyn hymynaaman lisäksi toivomme sinulta myös tarkempaa, kirjoitettua palautetta, jotta osaamme huomioida palautteet paremmin sivustolla.

Sivuston kehittäjiä ovat Paula Noronen ja Annika Slunga, etunimi.sukunimi@miinasillanpaa.fi. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Omaishoitajaliitto, Suomen Luonnonsuojeluliitto ja Sininauhaliiton Vihreä Veräjä.